gastroacademy.sk

júl 19, 2012 by     No Comments    Posted under: gastroacademy.sk

Prvý slovenský blog, ktorý sa zaoberá obsluhou na Slovensku. Obsluha je totiž to najpodstatnejšie, čo v reštaurácii máte!Kvalitná obsluha sa najaktívnejšie podieľa na up – sellingu, ktorý Vám zabezpečuje bezproblémový cash flow. Blog pre gastronómov, no najmä pre obsluhujúcich. Čašníci, servírky, coctailky, barbackovia a všetci, ktorí prichádzajú do styku s hosťom si môžu obohatiť svoje vedomosti. Môžu si prečítať cudzie skúsenosti a vyhnúť sa tak zbytočným komplikáciám v prevádzke, kde pracujú.

Viac na www.gastroacademy.sk

Comments are closed.

sprezzatura

( talianska výslovnosť: [sprettsatura] ) je talianske slovo pochádzajúce z knihy autora Baldassare Castiglione - Kniha dvorana. Výraz je definovaný ako " nonšalantnosť pri vykonávaní náročnej činnosti, kedy v spojení všetkých umení, ktoré ovládate pôsobíte ľahko, prirodzene, ako by ste sa nenamáhali a ani nepremýšľali o tom, čo vykonávate". Tento štýl sa dá úžasne aplikovať najmä v gastronómii.